Contabilitate generala si de gestiune Consultanta financiar contabila Servicii HR; transmitere REVISAL Training financiar-contabil

Pentru a avea o imagine clara a situatiei patrimoniului companiei, pentru a sti exact unde te pozitionezi pe scara ierarhiei financiare si ca sa eviti pericolul de a te afunda intr-o ceata financiar, dezvolta o relatie de incredere cu contabilul tau.

Ai sa fii surprins sa afli cat de mult conteaza in viata si in afaceri “lucrurile marunte”(evidenta contabila).

In momentul in care tinem evidenta tuturor cheltuielilor si avem curajul de a ne uita la rezultate in fiecare luna, avem la dispozitie informatii precise, cu care sa putem lucra, fapt de maxima importanta daca dorim sa imbunatatim situatia financiara.

Sunt Gabriela Stochian si de 27 ani lucrez in domeniul financiar contabil.

Am absolvit Facultatea de Finante-Credit-Contabilitate in anul 1992 iar in 2009 am absolvit un Master in Administrarea Afacerilor cu predare in romana si engleza-Fabiz Buc., ambele din cadrul ASE Bucuresti.

Am lucrat in intreprinderi de toate categoriile: mari, mijlocii si mici, toate contribuind la devenirea mea ca profesionist contabil cu experienta vasta in domeniu.

Am ajutat multi clienti proprietari de afaceri sa isi organizeze cat mai bine activitatea financiar- contabila, sa inteleaga importanta acestei activitati pentru succesul afacerilor lor si i-am sprijinit in recuperarea unor creante de la terti fie ca era vorba de stat ( recuperare tva, fie de la alti furnizori sau debitori).

In continuare, fac aceleasi lucruri si acum, iar deviza mea este: Profesionalism-Integritate-Respect-Eficienta. Exp.ctb. Gabriela Stochian

Copyright © 1993 - 2017 ProfConta.ro. Toate drepturile rezervate.
Wednesday the 19th. .